tel. 0048/ 698 734 556

imielsky@gmail.com

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Polityka Prywatności Sklepu Internetowego imielsky.com

 

Polityka Prywatności, stanowiąca załącznik do Regulaminu sklepu internetowego imielsky.com jako jego integralna część określa zasady przetwarzania danych osobowych i warunki zachowania poufności.

 

 

Administratorem danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku jest Kamil Imielski

prowadzący firmę

Imielsky Studio Kamil Imielski

ul. Kryształowa 16/1 43-300 Bielsko-Biała

Dane osobowe przekazywane Administratorowi są przechowywane i przetwarzane na zasadach określonych w prawie polskim, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, z późn. zm.).

Dane osobowe zbierane w sklepie internetowym są udostępniane przez Użytkownika poprzez wypełnienie formularzy

 

Użytkownik dokonujący zakupu produktów oferowanych w sklepie internetowym będzie zobowiązany podać: imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu kontaktowego, adres zamieszkania.

 

 

W przypadku podejrzenia złamania prawa, dane osobowe będą udostępnione odpowiednim organom państwowym a w sytuacji kontroli także upoważnionym pracownikom Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych. Dane osobowe mogą być także udostępnione podmiotom, które w imieniu imielsky.com podejmą działania windykacyjne.

 

Imielsky.com  pod żadnym pozorem nie odsprzedaje i nie udostępnia danych osobowych podmiotom trzecim poza sytuacjami opisanymi powyżej.

 

 

-----   REGULAMIN   -----   PŁATNOŚCI   -----   O NAS   -----   FAQ   -----   POLITYKA PRYWATNOŚCI   -----   KONTAKT   -----